Nedenfor kan du se menuerne for teaternatmad og teaterplatten. Du kan købe din mad her på hjemmesiden eller i teatrets billetsalg frem til kl. 13 dagen før dit arrangement.
Hvis du har spørgsmål omkring spisning så kontakt endelig vores billetsalg på billetsalg@hnt.dk eller tlf. 75 60 23 44.
Hvis du er vegetar eller allergiker, er du meget velkommen til at kontakte vores cafébestyrer Casper omkring spisning på teatret.

Der tages forbehold for ændringer og eventuelle aflysninger.

Teaternatmad

Efter de fleste teaterforestillinger kan du nyde en let anretning, som indeholder roastbeef med pickles, salami de pikante med grillet artiskok, peberpate med cornichoner, Manchego ost med syltede valnødder, brød og smør. Køb natmaden på vores hjemmeside eller i vores billetsalg indtil dagen før kl. 13.00.

99 kr. per person

Teaterplatte

Vores Teaterplatte består af seks små lækre anretninger med tilhørende hjemmebagt brød og smør. De små retter skifter i takt med årstiden.

Pris: 169 kr. pr. pers.

Spisning starter to timer før arrangementerne. Dørene til teatrets foyer åbner 15 minutter, før spisningen starter. (Til teaterforestillinger starter spisningen 1½ time før forestillingen).

Til udvalgte arrangementer er der andre menuer – fx smørrebrød eller buffet. Dette kan du se under de enkelte arrangementer.

Platte marts, april og maj 2017:

  • Norsk varmrøget peberlaks med crudite af fennikel
  • Japansk yellow fine tuna i sauce tartar med relish af rødløg og agurk
  • Mexicansk kylling tortilla med chillimayo
  • Spansk lufttørret serrano med grillet artiskokhjerter samt citrusmayo
  • Italiensk salami de Napoli med syltede svampe samt sauce verte
  • Fransk morbier komælksost med marinerede middelhavsoliven
  • Amerikansk chokoladebrownie med danske skovbær
  • Hjemmebagt brød og smør

Platte september og oktober 2017:

  • Tunmousse m/ citronbåd samt kaviar
  • Laksewrap med flødeost og spinat
  • Peberrøget makrel med tomat/piment kompot
  • Stegt chorizo med skalotteløg og revet citron
  • Røget dyrekølle med bretagneløg samt karsecreme
  • Morbier ost med syltede valnødder
  • Mazarin kage med pærepuré
  • Hjemmebagt brød og smør

Juleplatte november og december 2017:

  • Marinerede sild med karrysalat samt rå løg
  • ½ æg med mayonnaise, Læsørejer samt kaviar
  • Gravad laks med rævesovs samt asparges
  • Kamsteg med rødkål samt asier
  • Roastbeef med remoulade og høvlet peberrod
  • Leverpostej med bacon samt hjemmesyltede rødbeder
  • Fransk landbrie med druer
  • Hjemmebagt brød og smør