• Pris
  320 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  04/05/2017 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  TV 2 CHARLIE i samarbejde med Horsens and Friends og Horsens Ny Teater.

Lyden af Mercur

04/05/2017 20:00

Billetsalget starter d. 31. marts kl. 12:00

Det bliver ren rock’n’roll, når ’Lyden af Mercur’ kommer ud over scenekanten. Aftenens værter – Stephania Potalivo og Rasmus Botoft – og aftenens sangere er kendt fra den aktuelle dramaserie ’Mercur’ på TV 2 CHARLIE. Musikken bliver akkompagneret af Aarhus Jazz Orchestra under ledelse af Nikolai Bøgelund.

‘Lollipop’, ‘Tutti Frutti’, ‘The Locomotion’, ‘Skibet skal sejle i nat’, og ‘Breaking up is hard to do’. Publikum kan glæde sig til et bredt repertoire af de største hits fra sidst i 50’erne og starten af 60’erne.

Værtsparret Stephania og Rasmus medvirker begge i ’Mercur’ som hhv. Gitte Skovgaard og Torben Stenbæk. Med sig på scenen har de flere kendte skuespillere fra serien, og de mange evergreens bliver sunget af Charlotte Fich, Caroline Wedel, Karoline Brygmann, Thomas Ernst, Jesper Lohmann, Molly Marie Blixt Egelind, Ditte Arnth, Johannes Nymark og Jacob Artved (guitar).

Det bliver en enestående aften – og foreløbig den eneste chance for at opleve en koncert med de legendariske numre, der i øjeblikket har en renæssance herhjemme med dramaserien ’Mercur’ på TV 2 CHARLIE, der nyder stor popularitet blandt seerne.

Koncerten bliver optaget og senere vist på TV 2 CHARLIE.

Arrangør: TV 2 CHARLIE i samarbejde med Horsens and Friends og Horsens Ny Teater.