• Pris
  230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  29/04/2017 20:00
 • Kategori
  Koncerter

Maria Mena

29/04/2017 20:00

Mena er sjælefuldt bevidst om at formidle følelser gennem musikken, og hun er ikke bange for at vise alle nuancerne. Med et friskt, smukt og fuldendt album drager hun nu på tour.

For cirka 15 år siden fik den norske popsangerinde Maria Mena sin første pladekontrakt. Den dengang 16-årige pige fik sit helt store gennembrud med numre som You Are The Only One, Just Hold Me, All This Time og Fuck You. Hendes musik har hittet stort i Europa, Sydamerika og Asien, og hun har fået opbygget en solid fanskare. Også internationale artister som Kanye West og John Legend har lagt mærke til Mena, og senest har den soul-inspirerede britiske Sam Smith proklameret, at han spændt venter på ny musik fra den smukke sangerindes hånd.

Menas syvende album, der udkommer i starten af december 2016, indeholder både nye melodier, men også hendes mest kendte yndlingsnumre. ”Growing Pains”, som albummet hedder, er et resultat af stilhed, refleksion og selvrealisering og er en ærlig og fin beskrivelse af det at befinde sig i situationer, der vender livet på hovedet.

Praktisk information
Sted: Horsens Ny Teater – Store Sal
Tidspunkt: Lørdag den 29. april kl. 20.00
Pris: Siddeplads 230 kr. inkl. gebyr.
Billetter: Billetbestilling hos Horsens Ny Teater – 75 60 23 44 – www.hnt.dk
Arrangør: Horsens Ny Teater