• Pris
  220 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  02/11/2017 20:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up, Show

Mit liv som Nikolaj Stokholm

02/11/2017 20:00

Historien om Nikolaj
 

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig solidt på comedy scenen.

Nikolaj er kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og for sine længere, lidt sære historier, som er spækket med jokes. Denne stil fortsætter han i sit første one-man show, hvor publikum får et unikt indblik i Nikolajs liv. Hør om hans mærkværdige barndom, om nogle pin¬lige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”? 

Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekan¬ten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?

”Hvor navlepillende, det end lyder, så har jeg ikke andet at tage mig til end at snakke om mig selv”, siger Nikolaj og fortsætter: ”Jeg har altid følt mig lidt malplaceret, og det kommer til udtryk i min måde at se tingene på, hvilket skaber nogle skæve vinkler, der gør det rigtig sjovt”. 

Nikolajs historie bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo, og målet denne aften er på vanlig vis at få publikum ned at ligge – aldeles flade af grin.