Nedenfor kan du se menuerne for teaternatmad og teaterplatten. Du kan købe din mad her på hjemmesiden eller i teatrets billetsalg frem til kl. 13 dagen før dit arrangement.
Hvis du har spørgsmål omkring spisning så kontakt endelig vores billetsalg på billetsalg@hnt.dk eller tlf. 75 60 23 44.
Hvis du er vegetar eller allergiker, er du meget velkommen til at kontakte vores cafébestyrer Casper omkring spisning på teatret.

Der tages forbehold for ændringer og eventuelle aflysninger.

Teaterplatte

Vores Teaterplatte består af seks små lækre anretninger med tilhørende hjemmebagt brød og smør. De små retter skifter i takt med årstiden.

Pris: 169 kr. pr. pers.

Spisning starter to timer før arrangementerne. Dørene til teatrets foyer åbner 15 minutter, før spisningen starter. (Til teaterforestillinger starter spisningen 1½ time før forestillingen).

Til udvalgte arrangementer er der andre menuer – fx smørrebrød eller buffet. Dette kan du se under de enkelte arrangementer.

Teaterplater 2018 Jan-feb-marts

  • Fiskepaupiette med caviarcreme
  • Koldrøget torsk med sauce verte
  • Porretærte med spansk serrano
  • Hvidløgspate med karpers
  • Oksespidsbryst med flødepeberrod samt pickles
  • Spansk Manchego med cognacbrændte figner
  • Banankage med choko-ganache
  • Hertil hjemmebagt brød og smør

Teaterplatter April – Juni 2018

  • Lakseterrin med dilddressing
  • Hønsesalat med ananas og bacon
  • Grøntsagstærte med rørt flødeost
  • Parmaskinke med rød pesto
  • Castello med chili samt æblekompot
  • Rabarbertærte

Teaterplatter August – November 2018

  • Røget Laks med wasabimayonnaise
  • Kyllingesalat med Dijon sennep og squash
  • Skinketærte med hytteost
  • Trøffelsalami med grillet artiskok
  • Münster rødkitost med middelhavs oliven
  • Hindbærtærte

Teaterplatte Jul 2018

  • Marinerede sild med karrysalat samt rå løg
  • ½ æg med mayonnaise, Læsørejer samt kaviar
  • Gravad laks med rævesovs samt asparges
  • Kamsteg med rødkål samt asier
  • Roastbeef med remoulade og høvlet peberrod
  • Leverpostej med bacon samt hjemmesyltede rødbeder
  • Fransk landbrie med druer