fbpx

Dansktoppakke
Dansktoppakke
Dansktoppakke

Dansktop i sin bedste alder

Få mere for pengene med vores Dansktoppakke til kun 895,-! Med en samling af fem unikke og musikalske arrangementer, vil du opleve nogle af de mest ikoniske navne indenfor dansk musik.

Tag på en nostalgisk rejse tilbage i tiden med musikalske legender som Daimi og Louisiana Jazzband, Keld og Hilda, Ib Grønbech og Tørfisk og teaterstykket Ta’ mig som jeg er. Disse artister har sat deres præg på den danske musikscene, og nu har du mulighed for at opleve deres unikke og uforglemmelige lyd live!

Det bedste ved vores Dansktoppakke er, at du kan nyde fem koncerter til en pris, der er mere end overkommelig. Og du får mulighed for at opleve noget, som du måske ikke selv havde valgt eller forventet!

  • Søndag den 3. september kl. 15.00 – Daimi & Louisiana Jazzband
  • Søndag den 5. november kl. 15.00 – Ib Grønbech & ContainerKvartetten
  • Lørdag den 11. november kl. 16.00 – Tørfisk
  • Søndag den 25. februar 2024 kl. 15.00 – Keld & Hilda
  • Lørdag den 27. januar 2024 kl. 19.30 – Ta’ mig som jeg er

Alle forestillinger blive afholdt i vores smukke teater og vil hovedsageligt være om eftermiddagen. Med vores Dansktoppakke kan du glæde dig til at opleve nogle af Danmarks mest ikoniske musikere live!

Køb af pakken

Du kan købe Dansktoppakken ved at ringe til vores billetsalg. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din bestilling på Tlf. 75 60 23 44 – du kan ringe til os mandag til fredag kl. 13.00 – 16.00.
Du kan også sende os en mail – husk at nævne, hvor du gerne vil sidde i salen – mail: Billetsalg@hnt.dk

Køb selv og vælg selv pladser

Du kan også selv købe billetterne ved at gå ind på alle forestillingerne her på hjemmesiden, hvor du selv har mulighed for at vælge dine pladser. Vælg prisen “Dansktoppakken”, når du har valgt dine pladser til alle forestillingerne, vil prisen blive låst op. Se hvilke koncerter/shows der indgår i pakken nedenfor!