fbpx
19.-20. oktober 2024
Ruben Vilagrand Ruben Vilagrand
Nikola Arkane Nikola Arkane

Sørg for at være med, når tryllekunstnere fra ind- og udland atter samles i Horsens til et brag af en begivenhed. Der bliver undervisning med nogle af verdens bedste tryllekunstnere, der bliver shows, overraskelser, skæve indslag og hyggeligt samvær omkring vores fælles passion.

Med billetten i hånden har du adgang til ALLE iNS!DE events lørdag og søndag – samt fællesmiddag lørdag aften og frokost søndag. Du har også adgang til det store gallashow lørdag aften.

Når billetten er bestilt, kan du begynde at tænke på, hvordan du kommer til Horsens, og hvor du skal overnatte. Hvis du kan, så planlæg efter at ankomme allerede torsdag eller fredag, hvor hele midtbyen vil summe af magiske oplevelser og flere af artisterne viser deres soloforestillinger. Der bliver også tilbud om fællesspisning for alle tilmeldte tryllekunstnere og artister fredag aften.

Vi har booket nogle r-i-g-t-i-g spændende navne. Du kan bl.a. glæde dig til at opleve Ben Hart, Rubén Vilagrand, Mortenn, Nikola Arkane, Daniel Rosenfeldt, David Tholander – og mange flere! Det fulde program annonceres d. 1. maj.

Vi glæder os til at se dig!

– Team Pegani & hele holdet bag iLLUS!ONS 2024

Bemærk:
Måske vil I invitere venner og familie med ind og se det store gallashow lørdag aften? I så fald kan du samtidig bestille billetter til dette HER.

INFORMATION

PRISERVOKSEN: 1295 DKK
12-18 ÅR: 995 DKK
STEDHORSENS NY TEATER
SPILLEPERIODELØRDAG D. 19/10/2024 – SØNDAG D. 20/10/2024
KATEGORIFESTIVAL
ARRANGØRPEGANI & iLLUS!ONS