• Priser
  195 - 270 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  06/01/2018 15:00
 • Kategori
  Seniorteater
 • Arrangør
  Seniorteatret

De 3 Kongelige Tenorer

06/01/2018 15:00

Dette arrangement er en del af SeniorTeatret, og køber du billet til mindst 5 af SeniorTeatrets arrangementer, opnår du rabat i form af en abonnementspris. Billetsalget starter den 16. juni – køb billetter på teatret fra kl. 9.00 eller over nettet fra kl. 11.00.

___________________________

Hvad kan da være et mere sikkert valg end et kongeligt indslag med varme og humor, som man oplever det, når De 3 Kongelige Tenorer står for underholdningen. Tre tenorer fra Det Kongelige Teater og en pianist har fundet sammen med både stil og smil trods forskelle i udseende og stemmeklang. Netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et tiltalende særpræg.

Tenorerne synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens.

Genkendelsens glæde er en af de største, og den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse 3 dygtige sangere, som udgør De 3 Kongelige Tenorer.

De 3 Kongelige Tenorer er: John Venning, Sune Hjerrild og Peter Andersen.