• Pris
  385 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Torsdag den 09/11/2023 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Alex Vargas

Torsdag den 09/11/2023 20:00

Alex Vargas har stået ansigt til ansigt med tusindvis af mennesker, i den ene udsolgte koncertsal efter den anden, lige siden gennembruddet med ’Shackled Up’ i 2016, der samtidig sikrede ham prisen som Årets Danske Sanger ved Danish Music Awards.

I foråret turnerede Vargas Danmark rundt – og sejrsgangen fortsatte hen over sommeren, hvor landets største festivaler fik besøg af sangeren med den store stemme. Undervejs er der dog også indspillet ny musik, og året har indtil videre budt på Top 20 hittet ’Yougazer’, den energiske ’Mama, I’ve Been Dying’ og netop udsendte ’Pages’ som en del a marts 2023 udsender albummet, BIG BIG MACHINE. 

Et album, der vidner om et mere udadvendt musikalsk udtryk – dog stadig drevet af Vargas’ imponerende vokalstyrke. Albummet er skrevet og indspillet med inspiration fra 60’erne og 70’ernes sangskrivning, og det har sat sit aftryk op indspilningsprocessen, fortæller Vargas:

Jeg tillader mig selv at bringe lidt mere farve og kulør ind i musikken. Det har givet mig en mere legesyg tilgang til at lave dette album end tidligere. Et forløb hvor jeg har sat mig selv fri og ikke forsøgt at lade mig selv begrænse. Den umiddelbare glæde ved musikken og det mere direkte udtryk tager Alex Vargas med på tour, når han rejser landet rundt med sit orkester, BIG BIG MACHINE.