• Pris
  355 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 19/02/2022 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Alex Vargas

Lørdag den 19/02/2022 20:00

Alex Vargas på Danmarksturné med nye sange

Det yderst populære livenavn er klar med intet mindre end 21 spillestedskoncerter i foråret 2022 – og Vargas kan samtidig løfte sløret for, at han har ny musik på vej

Overskriften prydede danske medier, da Alex Vargas debuterede på Roskilde Festival og overrumplede arrangørerne, og ikke mindst publikum, med sin koncert på Gloria-scenen. Vargas – og publikum – fik dog revanche, da mægtige Arena blev fyldt til bristepunktet to år senere. Og oplevelsen i Roskilde, må siges at have været ganske sigende for den danske musikers karriere.

Med et altid ekstraordinært, visuelt overskud er man altid sikker på, at træde ind i et helt unikt rum sammen med Alex Vargas – om det så er på de skrå brædder på Østre Gasværk eller for tusindvis af sveddryppende tilskuere i mastodonten Royal Arena.

Alex Vargas, der lige nu er aktuel i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2, brød for alvor igennem på den danske musikscene med Platin-hittet, ’Shackled Up’. Han har siden udgivet EP’en, ’Giving Up the Ghost’, som også gav ham DMA-prisen som Årets Danske Solist i 2016. Det nu Guld-sælgende album, ’Cohere’ fra 2017, kastede hit-singler som ’Higher Love’ og ’Inclosure’ af sig og senest overraskede Vargas på ny med den personlige rejse på den imponerende ’EGO’-trilogi fra 2019.