• Pris
  125 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  03/12/2019 15:00
 • Kategori
  Seniorteater
 • Arrangør
  SeniorTeatret

Anders Blichfeldt Christmas Gospel

03/12/2019 15:00

Kan købes fra tirsdag d. 18. juni kl. 12.00

Dette arrangement er en del af SeniorTeatrets pakke af i alt 8 arrangementer, der koster i alt 995 kr. Pakkesalget starter den 18. juni kl. 9.00 fra billetsalget på Horsens Ny Teater. Fra kl. 12.00 kan du købe billetter over nettet.

Fra den 12. august kan du købe billet til arrangementerne i løssalg – der tages forbehold for udsolgt.


Denne eftermiddag i december er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingende gospel-versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders Blichfeldt i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.

Gospelgenren kommer til at fylde godt, og der bliver også plads til et par helt nye julesange fra Anders Blichfeldt. Linda Andrews danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters, der, ud over at synge kor, vil give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel-genren og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for, at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.