• Priser
  395 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 09/12/2022 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Anders Blichfeldt: Christmas Magic

Fredag den 09/12/2022 19:30

Alt kan ske – og det gør det!

Anders Blichfeldt tager endnu et kæmpe skridt for at give publikum en unik oplevelse, et show uden sidestykke og en julekoncert man ikke finder andre steder.

I showet følger vi Anders’ oplevelse af julen i de fire livsfaser, fra han var barn, hen over ungdomsårene, til midt i livet, og vi ender med et bud på hvordan julen forhåbentlig ser ud for Anders og alle os andre, når vi bliver gamle. Det er rørende, det er sjovt, det er gennem musikalsk og kun muligt fordi vi har med en af Danmarks aller bedste sangere og entertainere at gøre.

Sidste års kæmpe succes med Christmas Magic har for alvor givet Anders blod på tanden. I 2022 bliver det mere personligt og en rød (jule)tråd gennem hele showet får os alle til at stoppe op og glædes ved vores ved liv og det der betyder noget for os. Anders kommer igen til at optræde alene foran en kæmpe HD-skærm. Som publikum kommer vi til at opleve en magisk verden, hvor vi det ene øjeblik oplever Anders helt alene på scenen, for sekundet efter at se ham stå foran et stort orkester. I næste nu er vi på kanetur i høj sne, efterfulgt af et 50-mands stort gospelkor.