• Pris
  325 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Onsdag den 12/05/2021 19:30
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Anders Lund Madsen – SLUT

Onsdag den 12/05/2021 19:30

Han skulle egentlig have turneret i 2020 med sit show SLUT, der handler om at jorden muligvis går under… Men så lagde en verdensomspændende pandemi landet ned. Nu er han klar igen. Er verdens ende nær? Det er ikke sikkert, men hvis det sker, kan du dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen.

”Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene,” siger Anders Lund Madsen, ”og samtidig kan det også godt bliver superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden, så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret.”

Selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den 19. januar, behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start.

Der er stadig nogle måneder til, at enden nærmer sig. Men uret tikker, og det er et åbent spørgsmål, hvor længe man tør vente med at købe billetter… Det er SLUT, og det begynder snart.

Dette arrangement er på grund af Sundhedsmyndighedernes retningslinjer rykket til denne nye dato. Har du en billet til den oprindelige dato gælder den i stedet til denne nye dato.