• Pris
  325 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  19/01/2021 19:30
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Anders Lund Madsen – SLUT

19/01/2021 19:30

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen til næste år alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent. For jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert, men hvis det sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen.

”Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene,” siger Anders Lund Madsen, ”og samtidig kan det også godt bliver superakavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden, så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret.”

Selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den 22. april, behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start.

Der er stadig nogle måneder til, at enden nærmer sig. Men uret tikker, og det er et åbent spørgsmål, hvor længe man tør vente med at købe billetter… Det er SLUT, og det begynder snart.