• Priser
  105 - 180 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  07/03/2020 13:00
 • Kategori
  Foredrag / Talkshows
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater, Dansk Kvindesamfund & Susan Gyldenkilde

Argumenter imod kvinder

07/03/2020 13:00

Foredrag, BLÆR, debat, lidt poesi og tapas
Dansk Kvindesamfund er gået sammen med lokalpolitiker Susan Gyldenkilde og Horsens Ny Teater, om at lave et arrangement i anledningen af Kvindernes Kampdag. Der er lagt op til en aften med inspirerende oplæg, debat og kreativt tænkende kvinder – en aften med masser af stof til eftertanke.

Forfatter og historiker, Birgitte Possing, starter ud med et foredrag ud fra sin bog, ”Argumenter imod kvinder”, der handler om den modstand, forskellige kompetente kvinder igennem tiden har mødt, når de bevægede sig ud i erhversliv, videnskab, sport, politik eller andet.

Affødt af Possings foredrag vil venindeparret Clara Olivia Larsen og Lise Bøgh Pedersen lægge op til debat med publikum. De to unge amatørfilosoffer har tilsammen podcasten BLÆR, hvor de med imponerende ærlighed reflekterer over emner som feminisme og livets tilværelse.

Efter debatten vil Sofie Risager stå for et lille indslag, som hun har siddet og skrevet i løbet af eftermiddagen. Sofie har arbejdet med genren poetry slam i en del år og elsker at kombinere det gode grin med eftertænksomhed, og hun vil derfor binde en lille sløjfe på dagens begivenheder.

I løbet af eftermiddagen bliver der også tid til en let tapasanretning, og ved ankomst får alle tilbudt et glas bobler. Hele herligheden fås for kun 180 kr. (studerende 105 kr.)