• Pris
  255 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 02/10/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Back to Back

Fredag den 02/10/2020 19:30

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl. er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenesternes spillelister, og er sange, der stadig betyder noget for danskerne.

Siden gendannelsen har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres band og store bagkatalog. 2017 blev markeret med en 30 års jubilæums tour, hvor et yderst deltagende og begejstret publikum tog imod bandet med åbne arme og efterfulgt af et ligeså hektisk 2018 med koncerter over hele landet.

Back to Back har ikke tænkt sig at læne sig tilbage og nyde succesen, men glæder sig til i 2020 at vise, at de stadig har samme spilleglæde, er nærværende og levende som altid med et show og sange, der altid er garant for en tur ned af “memory lane”. Nyd koncerten fra cafeborde i Store Sal.