• Sted
  Jørgensens Hotel
 • Spilleperiode
  Mandag den 14/06/2021 19:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater & Jørgensens hotel

Gratis Baggårdskoncert

Mandag den 14/06/2021 19:00

Med Magnus Lasse Petersen & Jack Warren

Horsens Ny Teater og Jørgensens Hotel byder sammen ind til GRATIS koncert i den hyggelige gård bag Jørgensens Hotel.

OBS: Du SKAL booke dine fribilletter her på siden – via knappen “køb billet”.
Koncerten er udsolgt! Men var du en af de heldige og få fingrene en billet, kan du tilkøbe Tapas – via knappen “Køb spisning m.m”

Jørgensens Hotel tilbyder denne aften en tapasanretning med små lokale lækkerier. Inkluderet er et glas rød-, hvid- eller rosévin til 195 kr. Tapasanretningen skal købes under ”tilkøb” på forhånd her på siden senest søndag den 13. juni kl. 13.00.

Oplev dobbeltkoncerten med Magnus Lasse Petersen & Jack Warren, når de to unge up-coming artister giver en forsmag på den musik, de har arbejdet hårdt på, mens landet har været lukket ned.

Magnus Lasse Petersen er i en alder af 20 år med sin kraftfulde, sprøde og følsomme vokal allerede nået langt. Det unge stjerneskud står med sin stærke og meget genkendelige stemme klar til at erobre den danske musikscene bevæbnet med sin guitar og sine stærke og personlige sange. Han er hjulpet godt på vej af producere, men også af etablerede kunstnere som Jacob Dinesen, Lars Lilholt og Peter Sommer.

Jack Warren er ny på den danske musikscene og har allerede som ‘independent artist’ vist, at han gir’ den hele armen. Han vil fremad og har på egen hånd opnået over 400.000 streams på Spotify. Den unge gut, hvis musik afspejler værdier som omtanke, gennemsigtighed og kærlighed er med andre ord godt på vej.