• Priser
  130 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 01/10/2023 10:00
 • Kategori
  Børn & Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Beat & Brøl i Dinosaurland

Søndag den 01/10/2023 10:00

Nu har du muligheden for at komme på en ny og spændende rejse tilbage i tiden med Beat&BrøL, denne gang også som kvartet. I slutningen af 2022 udgav de to dukker nemlig en ny omgang dinoer og havøgler (og en enkelt haj).

Tidsmaskinen er indstillet til både Jura- og Kridttiden og det går ikke stille af sig, når fiskene stikker af fra Mosasaurus og Sarcosuhus. Eller når Diplodocus og Stegosaurus løber fra Allosaurus. Eller når TRex, Spinosaurus og Giganotosaurus skændes om, hvem der var den største.

Det hele er naturligvis krydret med et par sange om nogle af de seje planteædere, også. Så kom til et show med stor lyd, masser af dinobamser, dukker, banjo, guitar, rockguitar, trommer, kontrabas, Keyboard, Harmonika, sæbeboblemaskine, røgmaskine, tidsmaskine og naturligvis med mulighed for at hilse på Beat&BrøL bagefter.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 50 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.

Showet er for børn i alderen 3-8 år og varer ca. 1 time.