• Pris
  355 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Tirsdag den 15/03/2022 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  CSB Island Entertainment

Blake & Ann Mette Elten

Tirsdag den 15/03/2022 19:30

I foråret 2020 venter der en helt særlig og fantastisk oplevelse rundt i de danske kirker og kulturhuse.

Efter 25 år som forsanger i ”På Slaget 12” tog Ann-Mette i 2012 et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store sange fra det klassiske repertoire. Siden har Ann-Mette haft flere af de klassiske sange på repertoiret hvilket har udløst stående ovationer fra et publikum, der er blevet både overraskede og overvældede. Nu er der en enestående chance for at opleve dette sammen med Englands førende vokalgruppe ”Blake”.

Publikum kan forvente klassiske sange som f.eks. ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria”, sunget med en så følelsesfuld indlevelse, at man føler sig hensat til koncerter med de helt store internationale stjerner gennem tiden. Derudover vil man kunne opleve store operaklassikere som ”Nessum Dorma” samt hits, duetter og ballader fra musical og filmverdenen.

Bemærk: Horsens Ny Teater er ikke arrangør af dette arrangement. Du kan dog købe billetter gennem Horsens Ny Teaters hjemmeside, og har du spørgsmål omkring billetsalg, kan du også kontakte os. Generelle spørgsmål omkring arrangementet kan du rette til den ansvarlige arrangør, der er CSB Island Entertainment.

BEMÆRK: Har du HSFO abonnement, kan du få rabat på billetten.

Dette arrangement er rykket til denne nye dato. Har du en billet til den oprindelige dato gælder den i stedet til denne nye dato.