• Pris
  100 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 17/02/2024 10:00
 • Kategori
  Børn & Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Børnebazar

Lørdag den 17/02/2024 10:00

Velkommen til Børne-Bazar på Horsens Ny Teater!

Trænger børnenes legetøj og tøj til en fornyelse? Har du ting, som børnene er vokset fra, eller som ikke længere bliver brugt? Så har du nu en fantastisk mulighed for at rydde op og tjene lidt ekstra penge samtidig! Vi inviterer dig til at deltage som stadeholder, eller besøgende, på vores spændende Børne-Bazar!

Dato og tid:
Børne-Bazar afholdes på Horsens Ny Teater, og markedet er åbent fra kl. 10 til 14. Som stadeholder får du adgang til at gøre din stand klar fra kl. 9, så du kan præsentere dine varer på bedste vis.

Stadeholderplads:
Ved køb af en stadeplads til Børne-Bazar får du et bord på 60 x 120 cm til rådighed, hvor du kan udstille og præsentere dine varer. Dette er din mulighed for at tiltrække interesserede kunder og finde nye ejere til de ting, som ikke længere bliver brugt derhjemme. Pladserne bliver fordelt på dagen, ønsker man at anvende tøjstativ, skal dette medbringes. Du må gerne købe flere stadepladser, hvis du har brug for det.
Som stadeholder må du gerne medbringe en lille madpakke på dagen, og en flaske vand – øvrige drikkevarer kan købes i vores bar.

Velgørenhed:
Skulle du have varer tilbage, når markedet lukker, behøver du ikke bekymre dig. Horsens Ny Teater vil sørge for, at de overskydende varer bliver videregivet til lokale velgørende organisationer, hvis man ønsker dette. På den måde kan du gøre noget godt for andre og klimaet og samtidig rydde op derhjemme.

Sikr din stadeplads:
Er du klar til at deltage som stadeholder på Børne-Bazar? Køb din stadeplads allerede i dag og sikr dig en plads på dette spændende marked.

Vi glæder os til at se dig på Horsens Ny Teater til en dag fyldt med børneglæde, handel og fællesskab!