• Priser
  190 - 255 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  10/09/2020 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Carl Emil Petersen

10/09/2020 20:00

“Det her er min første indendørs bandturné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum, som er skabt til de store scener – det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats,” fortæller Carl Emil, der i efteråret 2019 er aktuel i TV programmet Toppen af Poppen.

Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ” Frit Land “ opløstes gruppen Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med sange som “Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset. Disse numre blev store radiohits og understregede Carl Emils store evner som sangskriver.

Den 1. november udsender 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”.  Singleforløberen “Tiden Flyver” er i rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rocktone med Carl Emils særegne lyrik i topform.

OBS: Arrangementet her er på grund af Coronavirus flyttet fra d. 12/03 2020 til denne dato.