• Pris
  450 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 26/03/2022 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Carpark North & Danmarks Underholdningsorkester

Lørdag den 26/03/2022 20:00

HITSPÆKKET GIGANTMØDE MELLEM CARPARK NORTH & DANMARKS UNDERHOLDNINGSORKESTER

Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen er stolte over, at kunne præsentere en landsdækkende live-tour med Danmarks Underholdningsorkester! Bandet fortæller:

”Når vi tre er sammen, ser vi livet gennem en stjernekikkert. Her er ingen drøm for vild og intet mål er for ambitiøst. Man kan altid række ud efter det og gribe chancen, når den er der. Og det har vi gjort nu! Vores samspil med Danmarks Underholdningsorkester er nemlig den vildeste drøm som går i opfyldelse, og vores ambition er, at skabe en eksplosiv musikalsk symbiose der kan gøre Carpark North-universet større end nogensinde før.”

Siden gennembruddet i starten af 00’erne, har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rock-gigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’.

Man kan med andre ord godt begynde at glæde sig til en hitspækket, melodisk og farverig larger than life-oplevelse i 2022 med Carpark North og Danmarks Underholdningsorkester!