• Pris
  250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  22/09/2017 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Chief 1

22/09/2017 20:00

Den danske rap-legende, sangskriver, DJ og producer Chief 1 er sprunget ud som solist. Oplev ham med et særdeles veloplagt band med både gamle Rockers By Choice sange samt hits fra Chiefs bagkatalog blandet med nye sange.

De fleste husker Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rap-gruppe Rockers By Choice og mange kender ham desuden som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere som Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Anne Linnet og Nik & Jay. Listen er lige så alenlang, som musikken er melodiøs.

Nu er Chief efter 28 år i tro tjeneste som hitmager gået solo som frontfigur, sanger og sangskriver med nærværende, ærlige og livskloge tekster, der tager udgangspunkt i ham selv. Opsigtsvækkende er det, måske især for trofaste ”Rockers-fans”, at deres rappende danske Hip Hop legende på overbevisende facon synger som en veloplagt, moden og melodiøs folkesanger.

I foråret udgiver Chief 1 sit soloalbum, hvorfra singlerne ”Sommernætter” og ”Man Skal Dø Lidt” allerede er blevet taget rigtig godt imod af radiolytterne. Chief når med sin nye musik ud til et bredere publikum som sanger. Og med et repertoire, der spænder fra blues, pop, nordisk elegance, dybfølt soul til dansabelt urban, er det måske ikke så mærkeligt.

Teatersalen er denne aften opstillet med hyggelige cafeborde. Chief 1 er i selskab med et udvalgt og suverænt band: Vokal, Heini Corfitz: Guitar & Kor, Bo Petersen: Guitar & Kor, Signe Juhl: Keys & Kor, Sisse Tomczyk: Vibrafon & Perc, Casper Mikkelsen: Trommer & Kor.