• Pris
  230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  03/09/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Chief 1

03/09/2020 19:30

De fleste husker Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice, og man kender nok også Chief 1 som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Bl.a. L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Anne Linnet og Nik & Jay. Listen er lige så lang, som musikken er melodiøs. Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter.

I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. Siden da er det blandt andet blevet til singlerne ”Man skal Dø lidt (før man finder vej)”, ”Sommernætter” og “Alt Er Godt”, som blev kåret af P4s lyttere som årets sommerhit i 2019.

Chief 1 er i 2019 aktuel i Toppen Af Poppen, og koncerten i Horsens vil derfor indeholde sange fra fortiden, fortolkninger fra Toppen Af Poppen og endnu ikke udgivet musik.

OBS: Arrangementet her er på grund af Coronavirus flyttet fra d. 14/03 2020 til denne dato. Har du en billet til den oprindelige dato gælder den i stedet til denne nye dato.


Tiltag i forbindelse med COVID-19

Cafeen er desværre lukket til dette arrangement

Bestil drikkevarer og snacks på forhånd - gør dette efter du har valgt pladser.

Hver anden plads i vores sal er lukket

For at skabe afstand er hver anden plads i salen friholdt. Grupper/par  må gerne på dagen rykke sammen indenfor de pladsnumre, der står på billetterne.