• Pris
  200 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  16/11/2017 19:00
 • Kategori
  Show
 • Arrangør
  FOF Horsens og Horsens Ny Teater

Chris MacDonald – Sund i en usund verden

16/11/2017 19:00

Hør Chris MacDonald fortælle passioneret, om hvordan vi kan leve sundere, fysisk og mentalt og styre uden om faldgruberne i en verden, som på mange måder modarbejder, det vi har mest brug for.

På ganske få år har vi mennesker skabt et samfund, som er i misforhold (mismatch) med den livsstil vores krop og hjerne forventer, og som vi trives optimalt med. Det har konsekvenser for vores sundhed, sygdom og psykiske samt sociale trivsel.

Med udgangspunkt i forskningsprojektet og TV programmet U–Turn fortæller Chris, om hvilke livsstilselementer, der ikke er til forhandling, hvis du vil give dig selv de bedste betingelser for at trives.

Chris krydrer foredraget med anekdoter fra U-Turn og med konkrete råd, til hvordan du kan skabe dit eget U-Turn hen imod en sundere livsstil. Den gode nyhed er nemlig, at nogle få basale forandringer i dit personlige og sociale liv kan gøre dig stærkere, så du præsterer og har det bedre og samtidig mindsker din risiko for at udvikle sygdomme.

Efter dette foredrag med Chris MacDonald vil du være iført det rette ”sikkerhedsudstyr” til at navigere i en verden fuld af mismatches.