• Priser
  295 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Torsdag den 21/10/2021 19:00 - Torsdag den 21/10/2021 21:30
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Christian Fuhlendorff

Torsdag den 21/10/2021 19:00 - Torsdag den 21/10/2021 21:30

”Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det, det er – Sjovt! Den røde tråd er klippet over, og budskaber og den påklistrede moral er droppet, for at få plads til endnu mere sjov. Mellem os, så er det faktisk meget lettere at finde på en rød tråd og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke. Det er derfor så mange af os gør det – og anmelderne lader ikke til at opdage noget. Men ikke denne gang!,” fortæller en begejstret Fuhlendorff.

Fuhlendorff har lavet tv, radio og podcast, men det er nok som stand-up komiker, de fleste kender ham, og det er da også her, han føler sig mest hjemme.

“Hver aften skal være unik. Jeg kommer ikke bare til at stå og lire et manus af, for så kan folk sgu lige så godt vente til showet kommer på tv. Selvfølgelig er jeg velforberedt, har gennemøvet materialet og har ikke gjort brug af tekstforfattere. Jeg vil bare gerne tilbage til udgangspunktet – én person og én mikrofon – gribe aftenen og bare smadre salen! Nul revy-sange, nul udklædning og ingen kæmpe scenografi. Og for guds skyld ingen for-producerede tv-klip! Jeg vil tilbage til det, der gjorde, at jeg forelskede mig i genren for 20 år siden”.