• Pris
  255 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  26/04/2019 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Christopher

26/04/2019 20:00

SUPPORT – Chris Burton:

Ankerstjerne opdagede den unge Chris Burton på Instagram og tog ham under sine vinger. Det har resulteret i et yderst frugtbart samarbejde, som indtil videre er mundet ud i Chris Burtons debutsingle ”Love Letters”. Singlen landede på den amerikanske Spotify-liste ”New Music Friday”, og amerikanske pladeselskaber og managers har allerede vist interesse. Oplev det nye stjernefrø Chris Burton som support for Christopher.


Efter et års pause er hitmageren tilbage med singlen ”Bad”, som gik direkte i top 20 på Spotify, Christophers nyeste singler ”Monogamy”og ”Irony”, som også hitter stort, vidner om, at et af Danmarks helt store livetalenter er i fuld gang med at lave ny musik.

Med tre albumudgivelser og 15 officielle singler, der alle har solgt enten guld eller platin – har Christopher manifesteret sit talent og indtaget positionen som én af landets største popmusikere. Gennem de sidste tre år har Christopher for alvor taget hul på sin karriere i udlandet, særligt i Asien, hvor imponerende resultater kommer retur til moderlandet.

Udover de mange streams har den danske superstjerne også bevist sit talent på scenen i både ind- og udland, og til april kan horsensianerne altså se frem til at opleve ham på teatret.