fbpx

Cirkelines Museskole

Søndag den 27/04/2025 14:00

Det bliver ren nostalgi når den karakteristiske alf med det strittende sorte hår, den røde sortprikkede kjole, de bare fødder og hendes musevenner, Ingolf og Frederik tager på turné med “Cirkelines museskole”.

Ingolf og Frederik skal lære bogstaverne at kende, så derfor har Cirkeline lavet en skole, hvor hun bl.a. lærer musene om bogstaver og rim, men der skal også være plads til sjov og leg. Undervisningen foregår nemlig også ude i haven og i skoven.

Stilen i denne forestilling er, som vi kender den fra tegnefilmene, fyldt med sprudlende humor ledsaget af Hans-Henrik Leys dejlige og iørefaldende musik. Med denne forestilling har Hanne Hastrup skabt endnu en lille perle inden for sit specielle univers.

Forestillingen er for børn fra 3 til 8 år.

Varighed: Ca. 45 min.

OBS: Forestillingen anbefales fra 3 år

Forfatter: Hanne Hastrup, Iscenesættelse: Lisbet Lipschitz, Scenografi: Anikka Nilsson, Musik og sangtekster: Hans-Henrik Ley og David Hildebrandt, Masker: Maria La Cour og Johan Kølkjær, Tre medvirkende skuespillere fra Teater Next

“Hele salen skraldgriner (…) det går hjem hos målgruppen og der er fine detaljer at glæde sig over som voksen” – Teateravisen