• Pris
  195 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Torsdag den 20/10/2022 20:00 - Fredag den 21/10/2022 21:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  ILLUSIONS & HORSENS NY TEATER

Comedy Magic Show

Torsdag den 20/10/2022 20:00 - Fredag den 21/10/2022 21:00

I anledning af festivalen iLLUS!ONS har vi fornøjelsen af, at byde på et fantastisk dobbeltshow i Kvium Salen, med Las Vegas stjernen Nick Diffatte og vores lokale tryllehelt Mortenn Christiansen.

De to venner har mødt hinanden rundt omkring i det magiske miljø, men aldrig før stået på samme scene. Det bliver sjovt. Det bliver skørt. Det bliver magisk. Og hvis du er til netop denne herlige kombination, så fås det ikke bedre! Glæd dig til Nick & Mortenns forrygende ”comedy magic show”.

Nick Diffatte
Direkte fra Las Vegas kommer “talk of the town”. Med originale præsentationer, god magi, tør humor og eminent timing, har Nick Diffatte i en ung alder skabt sig et enormt godt navn. Han bliver rost af alt og alle og hvis du vil se et show, hvor du griner fra start til slut – så MÅ du ikke misse Nicks optræden.

Mortenn Christiansen
Med sit helt eget mix af gak, løjer og vanvittig stærkt trylleri, har Horsenslokale Mortenn optrådt på nærmest enhver stand-up scene i Kongeriget, Denne sommer tog han til FISM (Verdensmesterskabet i Trylleri) i Canada og kom hjem som 1. pris modtager i genren ”Comedy Magic”! Det er fuldstændig vildt, og du ubetinget kan glæde dig til at se, hvad Mortenn gemmer i de korte ærmer denne aften.