• Priser
  150 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Lørdag den 18/03/2023 15:00
 • Kategori
  Børn & Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Comedyklub Junior

Lørdag den 18/03/2023 15:00

Der er masser af grin for børn og forældre, når Comedyklub Junior samler det sjoveste danske underholdning i et fantastisk show for hele familien. Med komik, magi, musik og fjol inviterer vi indenfor i Danmarks skæggeste og hyggeligste comedyklub.

Palle Birch er dagens vært, som udover at være den mest empatiske mand i Danmark, også er dobbelt danmarksmester i improcomedy – det er der få, der kan kalde sig.

Pelle Møller er en af de få professionelle freestyle rappere i Danmark. Han er mester i, at lave improviseret rim skabt i nuet. Et perfekt tværsnit af stemningen i rummet. Han formår at lave rim & jokes i øjenhøjde, så både de yngste, de unge og de ældre kan være med.

Sisse Gram de Fries er en improkomiker og -skuespiller i særklasse. En fantastisk energi på scenen fra en optrædende, der er nærværende og griber mennesker i alle aldre.

Anders Lilleøre er en tryllekunstner og tankelæser af allerhøjeste klasse. Du har måske set ham i “Noget i ærmet” på Xee, hvor han giver folk de vildeste og overraskende oplevelser med magi helt tæt på, ligesom han har optrådt til Zulu Comedy Festival og turneret med Rune Klan.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 50 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.