• Priser
  200 - 230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 22/11/2020 15:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater & Jazzhors

Daimi & Louisiana Jazzband

Søndag den 22/11/2020 15:00

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

Daimi sætter sin hat, som hun vil og synger, så hatten passer… og det swinger helt vildt!

Alle kender Daimi som skuespiller og revystjerne, men gennem årene har hun udviklet sig til en forrygende og udtryksfuld jazzsangerinde med en fantastisk stemme. Louisiana Jazzband er med som hendes swingende og sprudlende backing band.

Repertoiret er bredt og swingpræget. Melodierne er fra jazzens vidunderlige, evigt unge, populære sangbog, og kendere kan genhøre melodier fra Louis Armstrongs, Count Basies og Duke Ellingtons jazzværksteder.

Louisiana Jazzband har haft fornøjelsen, af at arbejde sammen med Daimi i over 20 år, og publikum i Horsens kan se frem til at opleve et særdeles sammentømret og velspillende 7 mand stort band med charmerende Daimi i front.
———————————————————————————————————————————————————

BEMÆRK NY DATO
Koncerten er rykket fra den 2. februar 2020 til den 22. november 2020. Har du købt billetter til den 2. februar gælder de i stedet til den 22. november 2020. Hvis du er forhindret i at opleve koncerten denne dag, kan du få refunderet din billet i billetsalget på Horsens Ny Teater inden den 19. februar 2020.