• Priser
  230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Torsdag den 02/09/2021 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Dan Turéll & Halfdan E

Torsdag den 02/09/2021 19:30

Telefon til afdøde – featuring Mads Wille.

Oplev dine yndlingsnumre med Dan Turèll + Halfdan E LIVE, når Halfdan E og band rammer de danske livescener med en af Danmarks bedste skuespillere, Mads Wille, som stemmen i front.

Tilbage i 1993 satte den legendariske digter Dan Turèll og den musikalske troldmand Halfdan E et unikt og meget populært projekt i gang. En ny og let tilgængelig blanding af musik og beatlyrik, som danskerne var hurtige til at tage til sig. Det resulterede i to prisbelønnede hitalbums, men Dan Tureréll døde desværre inden, landets spillesteder fik chancen for at præsentere samarbejdet live.

Nu er der imidlertid godt nyt til alle inkarnerede fans – det er blevet tid til at vække klassikere som ’Hyldest til Hverdagen’, ’Sidste Tur Gennem Byen’ og ’Jeg Skulle Have Været Taxachauffør’ til live igen.

I stedet for Dan Turèll selv har Halfdan E allieret sig med skuespiller Mads Wille (kendt fra bl.a. ’Badehotellet’ og landets teaterscener), som specielt til lejligheden giver stemme til Turèlls udødelige digte. Musikalsk bliver Halfdan E desuden bakket op af Søren Siegumfeldt (saxofon) og Lars Terkelsen (electronics) – Siegumfeldt har bl.a. flere udgivelser bag sig med orkestret String Swing, og Terkelsen har en alsidig karriere bl.a. med sit eget electronica-act Trk-El-Son