• Priser
  330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Torsdag den 29/04/2021 19:30
 • Kategori
  Teaterforeningen Horsens
 • Arrangør
  Teaterforeningen Horsens

De 3 musketerer

Torsdag den 29/04/2021 19:30

Glæd dig til denne opdaterede udgave af “De tre Musketerer”, der er tilsat kendte hits fra opera, operette og musical og krydret med masser af komik.

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske fortælling “De tre Musketerer” rummer det hele.

De tre musketerer, Porthos, Athos og Aramis, franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. De tager den unge D’Artagnan under deres vinger, og sammen kaster de fire helte sig ud i kampen for at afsløre komplottet og redde ikke bare den franske trone og Dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid.

Historien rummer, ud over de 4 helte, den franske Kong Louis 13. og Dronning Anna, skurken Rochefort, den onde spion Milady de Winter, den magtfulde kardinal Richelieu og mange flere.

I denne sværdvægter af en forestilling spilles, synges og danses alle disse roller i fuld scenografi, lys og kostumer af Lisbeth Kjærulff, Kristian Jensen, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen.

En for alle, alle for en …. og tre for en tier…!

Producent: Figaros og Den Ny Opera
Instruktion/ medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen.
Manuskript: Kjærulff, Dueholm & Jensen (usædvanligt frit efter Alexandre Dumas)
Kostumer: Nathalie Meldgaard
Scenografi: Hans Dueholm