• Priser
  195 - 350 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  14/10/2017 20:00
 • Kategori
  Seniorteater, Show
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater og SeniorTeatret

De 39 trin

14/10/2017 20:00

4 skuespillere og 130 karakterer på 100 minutter. Publikum har noget i vente med Tivolis nyopsætning af krimi-komedien, som er baseret på Hitchcocks filmhit af samme navn. Forestillingen har gået sin sejrsgang verden over, hvor den har høstet flere anerkendte priser, samt glædet mere end tre millioner teatergængere.

Niels Olsen og Thomas Mørk er det komiske makkerpar, som tilsammen skal spille hele 126 forskellige roller i forestillingen. De skal jonglere et virvar af kostumeskift og forskellige figurer præcist timet i højt, højt tempo…

Foruden Niels Olsen og Thomas Mørk spiller Mads Knarreborg og Kristine Yde med i den tempofyldte forestilling, der byder publikum med på en vanvittig rejse fyldt med masser af humor, overraskelser og sjove gimmicks.

Handlingen: Den canadiske overklassedreng Richard Hannay er på besøg i London. En aften i teatret møder han den smukke Annabella Smit, der er på flugt fra hemmelige agenter. Det viser sig, at Annabella er spion og har afdækket organisationen ”39 Trin’s”, forsøg på at stjæle britiske militærhemmeligheder. Hannay indvilger i at hjælpe Annabella og skjuler hende i sin lejlighed. Næste morgen finder han hende myrdet. Han hænges op på mordet og må flygte over stok og sten. Hannay indser, at hvis han vil rense sit navn, så må han opklare spiongåden, Det bliver et hæsblæsende kapløb om at finde sandheden, før han indhentes af sine forfølgere.