Den lille prins

Søndag den 04/10/2020 14:00

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

Et skønt, klassisk eventyr om Den lille prins i en ny og sjov udgave. Forestillingen har spillet for udsolgte huse og beskrives af anmeldere som en lille perle, der er underholdende for både børn og voksne.

Teater Next’s version af Den lille prins har spillet mere end 200 udsolgte forestillinger, og på grund af stor efterspørgsel på at se eller gense succesen, genopsætter Teater Next nu det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende. På turen møder han bl.a. den herskersyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Prinsen møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart.

Kombinationen af dukketeater, skuespil, levende musik og projektioner er med til at gøre forestillingen levende og sjov for både børn og voksne. Forestillingen anbefales for børn fra 6 år.

Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor.

Medvirkende: Morten Hembo, Christian Bergman, Mads Kronborg, Voice-over: Nis Bank-Mikkelsen, Amalie Fjeldmose, Chresten Speggers

Forfatter: Antoine de Saint-Exupéry
Bearbejdelse og iscenesættelse: Morten Hembo og Christian Bergman
Lysdesign: Morten Hembo
Lyddesign: Mads Stagis
Musik og sangtekster: Stine Michel & Mads Kronborg
Dukkemager: Johan Kølkjær
Filmanimator: Marylou Mao
Konsulterende instruktør: Michael Slebsager
Konsulterende musikarrangør: Christian Dahlberg
Kostumier (til Den lille prins): Camilla Lind
Rekvisitør: Nynne Cæcilie Olsen
Udarbejdelse af arbejdstegninger til scenografi: Rebekka Bendtsen
Tegning til plakat: Elena Schweitzer

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 50 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.