Den standhaftige tinsoldat

18/01/2020 11:00

Nyd H.C. Andersens skønne eventyr

Vi starter historien med en fødselsdag. En dreng får 25 tinsoldater i gave. Alle er ens bortset fra soldat nummer 25. Han har kun et ben at stå på, men da han står godt på sit ene ben, får han lov til at være med i legen.

En nat oplever tinsoldaten den smukkeste og dejligste danserinde, man kan forestille sig. En trold står pludselig midt i værelset og kræver, at soldaten skal holde fingrene for sig selv. Nu bliver vi taget med på en rejse som fører soldaten ned i byens underverden. Her bor kanalmesteren; en stor ensom rotte, som har udråbt sig selv som den vigtigste person i kloakken.

Efter en tur i Havnen ender vi igen oppe i børneværelset. Danserinden og tinsoldaten er atter sammen, men desværre for tinsoldaten og danserinden har trolden ikke glemt sine trusler.

Tilskuerne bliver indbudt til at deltage aktivt i forestillingen. Således opleves forestillingen ikke statisk, men som et fantastisk spil med mange muligheder.

For børn fra 3 år og op.

Producent: Andersens Kuffert Teater

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 50 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.