• Priser
  95 - 330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Tirsdag den 01/12/2020 19:30
 • Kategori
  Teaterforeningen Horsens
 • Arrangør
  Teaterforeningen Horsens

Det ensomme hjerte

Tirsdag den 01/12/2020 19:30

Hans Horn begav sig uforvarende og ufrivilligt ud på en hårdfør og dramatisk rejse, da han i en ung alder blev hvervet til den tyske Wehrmacht under 2. verdenskrig. I løbet af krigen blev han vidne til mange mærkværdige, grusomme og skønne hændelser, imens han på sin rejse igennem Europa kæmpede for sin overlevelse. Efter krigen emigrerede Hans Horn til Danmark, hvor han først i en sen alder og efter mange år satte ord på sine oplevelser.

Horns erindringer blev i 2017 samlet op af forfatter og journalist Tom Buk-Swienty, i den anmelderroste roman, Det Ensomme Hjerte. Teatret Møllens forestilling er baseret på denne bog, der skildrer en mand, der ofte tilpassede sig frem for at kæmpe – og som flere gange følte sig som en kryster på grund af det.

Det er ikke en fortælling om en helt, der ofrede alt for andre. Det er heller ikke en historie om en soldat, der begik grusomme gerninger under krigen. Det er derimod en fortælling om en helt almindelig mand, der prøvede at overleve i en ufattelig verden af kaos og død.

Spilletid: 120 min. med pause

Instruktør: Rasmus Ask, Dramatiker: Brian Wind-Hansen, Medvirkende: Ole Sørensen, Thomas Jacob C. Rønne, Ane Helene Hovby, Sille Kirstine E. Kidholm, Mette Dahl Kristensen, Johanne Andersson mfl., Musik: Who Killed Bambi, Forfatter: Tom Buk-Swienty