• Pris
  319 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  14/09/2020 19:00
 • Kategori
  Foredrag / Talkshows
 • Arrangør
  Tikko

En aften med Lars Løkke – i samtale med Kirsten Jacobsen

14/09/2020 19:00

Bemærk: Billetter kan kun købes gennem TIKKOs hjemmeside. Pris 319 kr. inkl. gebyr. Gavekort til Billetten.dk samt Horsens Ny Teater kan ikke anvendes.
Har du spørgsmål om arrangementet så kontakt også TIKKO.

Oplev et ærligt interview med Danmarks tidligere statsminister 

Midt i folketingsvalgkampen 2019 udkom Befrielsens Øjeblik, skrevet af Kirsten Jacobsen. En samtalebog med daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, hvor han bl.a. argumenterede for, at yderfløjene i dansk politik burde skæres fra til fordel for et fast samarbejde henover midten, ultimativt i form af et regeringssamarbejde mellem Venstre og Socialdemokratiet.

Bogen blev en bombe i en valgkamp, hvor fremkomsten af Stram Kurs og Ny Borgerlige satte nye standarder for dansk politik. Vælgerne kvitterede positivt for Løkkes udmelding. Venstre gik ind i valgkampen med udsigt til mandattab, men fik med 10 ekstra mandater den største fremgang blandt alle partier.

Oplev Kirsten Jacobsen i et ærligt interview med Lars Løkke Rasmussen, hvor du også selv får adgang til at stille de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på 

Det brede regeringssamarbejde blev ved tanken og sidst i juni dannede Mette Frederiksen en socialdemokratisk mindretalsregering med parlamentarisk opbakning fra Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Det radikale Venstre. Og efter sommerferien startede et historisk selvopgør i Venstre med et interview af partiets næstformand, der undsagde Lars Løkkes udmelding i valgkampen. Det kulminerede lørdag, den 31. august 2019, hvor Lars Løkke med øjeblikkelig virkning trak sig som formand for det parti, han som 17 årig meldte sig ind i, og som han i næsten 33 år har været folkevalgt for – som viceborgmester i Græsted-Gilleleje, amtsborgmester i Frederiksborg Amt, folketingsmedlem, indenrigs- og sundhedsminister, finansminister og af to omgange Danmarks statsminister.

 • Hvorfor kom det dertil?
 • Hvad har drevet Lars Løkke i hans politiske virke?
 • Hvor skal han hen – hvor skal Danmark hen?

Oplev Kirsten Jacobsen i et ærligt interview med Danmarks tidligere statsminister, hvor du også selv får adgang til at stille de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på, da han lørdag, den 31. august tog afsked med dansk top-politik efter et skelsættende og historisk hovedbestyrelsesmøde i Venstre.

OBS: Arrangementet her er på grund af Coronavirus flyttet fra d. 11/03 2020 til denne dato.