• Pris
  240 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 02/02/2024 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

En hyldest til Queen og John Mogensen

Fredag den 02/02/2024 19:30

Kom til en forrygende festaften, hvor to helt store bands spiller op til dans!

DEN DANSKE MAFIA:
Der er dømt Fest, Fadøl, Fællessang og masser af luftguitar !!!
Den Danske Mafia har efterhånden kørt landevejene tynde, og de danske partyrockere er efterhånden blevet en institution i dansk festival -og klubkultur.

Med et repertoire bestående af John Mogensens udødelige sange fortolket som rock klassikere er succesén bare vokset og vokset. Den Danske Mafia har over tiden udgivet 5 albums med mere rockede og partyorienterede versioner af John Mogensens sange.

Genhør de mange klassikere som bl.a. Karl Herman og Jeg, Der Er Noget Galt i Danmark, Fut i Fejemøget, Så Længe Jeg Lever og Ensomhedens Gade.

Der leveres også store hits fra John Mogensens tid i Four Jacks, som Mandalay og Åh Marie. Den Danske Mafia er et frisk pust fra et band med et lunt glimt i solbrillerne, og et klart mål med musikken… FEST !!

QUEEN OF DENMARK:
Queen Of Denmark har i løbet af få år etableret sig som et super solidt tribute-band. Succesen skyldes ikke mindst en yderst karismatisk sanger, der kan sin Freddie i alle oktaver samt en live-performance ud over det sædvanlige.

Selv det mindste spillested bliver til Wembley for en stund, når Queen Of Denmark spiller de mange hits med kant og en lille indsprøjtning af rock. Fællessang, samhørighed og storslåethed går op i en højere festlig enhed. Bandet tager publikum tilbage til dengang, Freddie Mercury og Queen regerede rocken med overlegen musikalitet og et kækt glimt i øjet !