• Priser
  100 - 180 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  27/11/2019 19:30
 • Kategori
  Horsens Musikselskab, Klassisk
 • Arrangør
  Horsens Musikselskab

Ensemble Midtvest

27/11/2019 19:30

S. Bachs fantastiske værk ”Kunst der Fuge” er en række af 14 fugaer og 4 kanons, skrevet over det samme tema, der er vendt og drejet og på fuldstændig genial vis sætter sine tilhørere i en næsten hypnotisk tilstand ved de mange gentagelser.

Ensemble MidtVest siger om værket: ”Det har længe stået på listen over værker, vi ønsker at opføre, og da Bach aldrig præciserede, hvilke(t) instrument(er) det skulle opføres på, har vi her muligheden for at variere i det uendelige – og tilmed inddrage instrumenter, som ikke engang var opfundet på Bachs egen tid!”

Ensemble MidtVest blev etableret i 2002 og består af 10 klassiske musikere, der tilsammen udgør en besætning bestående af en strygekvartet, en blæserkvintet og en pianist.

Horsens Musikselskab glæder sig til at byde indenfor til denne unikke koncertoplevelse i Kvium Salen på Horsens Ny Teater.

Koncerten indgår i Horsens Musikselskabs program for 2019 og er støttet af Horsens Kommune. Billetten koster 180 kr. inkl. gebyr, men hvis du køber billet til minimum to klassiske koncerter på samme tid, er prisen 155 kr. inkl. gebyr pr. koncert. Unge under 18 år har fri entré til koncerterne.