• Priser
  299 - 349 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Tirsdag den 29/03/2022 19:00
 • Kategori
  Foredrag / Talkshows
 • Arrangør
  TIKKO

Eske Willerslev

Tirsdag den 29/03/2022 19:00

Bemærk: Billetter kan kun købes gennem TIKKOs hjemmeside. PRIS: 299-349 kr. inkl. gebyr. Gavekort fra Billetten.dk eller Horsens Ny Teater kan ikke anvendes.
Har du spørgsmål om arrangementet så kontakt TIKKO. Glæd dig til fascinerende historier og en sjælden mulighed for at opleve den verdensberømte DNA-forsker og eventyrer Eske Willerslev live.Fantastisk rejse gennem fortidens DNA-mysterier
I sin jagt efter banebrydende bevismateriale til sin forskning af menneskets ukendte fortid er Eske Willerslev bl.a. blevet optaget i en indianerstamme, har stirret døden i øjnene som pelsjæger i Sibirien og ledt efter gener i det, der angiveligt skulle være et rumvæsen! Der er lagt op til lige dele underholdende røverhistorier og fascinerende videnskab, når Eske Willerslev via sin forskning tager os med på en fantastisk rejse gennem fortidens DNA-mysterier. Hvor stammer vi fra?
Eske Willerslev præsenterer sin revolutionerende forskning og de resultater, som har omskrevet menneskets forhistorie i både Australien, USA og Grønland. Det hele toppes med underholdende anekdoter fra den ofte udfordrende vej til svarene på spørgsmål som:Hvorfor uddøde mammutterne? Hvem var de første folk i Amerika? Og hvor stammer vi egentlig fra?Eske Willerslev
Eske Willerslevs CV er langt og imponerende. Han er først og fremmest verdensberømt DNA-forsker, professor og Director for Københavns Universitets Centre of Excellence GeoGenetics. Derudover er Eske medlem af eventyrernes klub og har ledt en række ekspeditioner til bl.a. Sibirien og Grønland. Han er vinder af en lang række priser for sin bemærkelsesværdige evne til at formidle forskning og sætte videnskaben på den offentlige dagsorden.Eske Willerslev er en af de få forskere, der har formået at komme helt tæt på flere af verdens indfødte folkeslag, hvilket bl.a. har ført til optagelsen i indianerstammen Crow med sit eget indianernavn; Well-Known Wolf.Dén og mange flere historier glæder vi os til at høre, når vi byder velkommen til en spændende aften i selskab med Eske Willerslev.