• Priser
  330 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Tirsdag den 29/10/2024 19:30
 • Kategori
  Teater, Teaterforeningen Horsens
 • Arrangør
  TEATERFORENINGEN HORSENS

Fem kvarter ved 200 grader

Tirsdag den 29/10/2024 19:30

TRE MÆND I ET KØKKEN
Det er dagen før påske. Toke er sammen med sin svigerfar kørt op til ødegården på Hallandsåsen, hvor hans egen far venter på dem. Planen er, at de tre mænd skal forberede påskemåltidet, så alt står klappet og klart, når kvinderne dukker op dagen efter.

Hygge er udgangspunktet og spørgsmål om krydderisammensætning og stegetid finder svar gennem jokes og venskabelige drillerier. Men som forberedelserne skrider frem, viser det sig, at de tre gode mænd har vidt forskellige syn på klima, økologi, landbrug og ja… tilværelsen generelt. Og før gryden er kommet i kog, er det både påskens kulinariske og religiøse indhold, som er i spil.

SÅ ER DER SERVERET
Hans Rønne er tilbage med en jordnær klimafortælling om, hvor langt ens holdninger kan strækkes, når kærlighed og fredelig sameksistens trækker i den anden ende. Hvilke hemmeligheder gemmer sig bag mændenes uforsonlige attituder, og vil det lykkes den umage trio at få noget i ovnen? Få svaret, når Rønne og co. dækker op til en værdiladet påskemenu.

KREDITS

MEDVIRKENDE BUE WANDAHL, THOMAS JACOB CLAUSEN, BO STENDELL LARSEN
MANUSKRIPT THOMAS JACOB CLAUSEN OG HANS RØNNE
INSTRUKTION HANS RØNNE
SCENOGRAFI GITTE BAASTRUP
LYD- OG LYSDESIGN ISE KLYSNER KJEMS OG POUL JEPSEN
SCENEPRODUKTION FOLKES GARAGE
INSTRUKTØRASSISTENT MATILDE BREGNHØJ
PRODUCERET AF »TEATRET« V. HANS RØNNE

Anmeldelser


ISCENE
“"Mandekomedie med knivskarp timing og klima i ascendanten."”

Morten Hede
“"Varme emner og virtuose pauser"”

Sceneblog
“"Det er ren ekvilibrisme når Hans Rønnes tre alfahanner, med hver deres tilgang til livet, og med enten vin, forandringsvilje, eller slet og ret passiv aggressivitet som deres svar på verdens problemer, får vendt livet på godt og ondt."”