fbpx
 • Pris
  290 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Onsdag den 16/10/2024 13:00
 • Kategori
  Børn & Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Femlingerne møder dinoen Leif

Onsdag den 16/10/2024 13:00

WULFFMORGENTHALER PRÆSENTERER:

’Femlingerne møder dinoen Leif’

–et familievenligt live comedy-show!

Anders Morgenthaler og Mikael Wulff, skaberne bag adskillige populære tegneserier, film,bøger og mere, introducerer nu et nyskabende live show. Det hedder’Femlingerne møder dinoen Leif’og hvis du synes det lyder underligt, så er det fordi du ikke er 8 år gammel!

Femlingerne er karakterer i Wulffmorgenthalers populære familiefilm’Mugge & vejfesten’,’Mugge og hans mærkelige hjerne’og deres egen animerede serie i fredags tamtam på DR og optræder desuden i en serie af bøger.

Femlingerne er fem galninge, der ligner hinanden og alle sammen hedder Allan. Og nu har Mikael og Anders skabt et show om disse figurer. Dette show er enestående i sin blanding af fortælling, tegning, og interaktiv deltagelse, hvor publikum ikke kun ser på,men bliver en del af eventyret. Børnene inviteres til at råbe, synge, danse, og dele deres egne historier, som former forestillingens gang. Med et tempo, der holder alle på tåspidserne, og en atmosfære af ren fest, sætter ’Femlingerne møder dinoen Leif’nye standarder for, hvad familieunderholdning på en live scene kan være.

Oplev et show uden lige, hvor fantasi møder virkelighed, og hvor hver forestilling bliver unik gennem spontanitet og overraskelser!