• Priser
  80 - 100 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  11/01/2020 14:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Førstehjælp til dit barn

11/01/2020 14:00

– infomøde for voksne med ansvar for børn

De fleste forældre kender til frygten for, at ens børn bliver syge eller på en eller anden måde kommer til skade. Det kan være en tryghed at vide lidt om, hvordan man takler det, hvis uheldet er ude. Teatret byder derfor ind til infomøde med fagfolk fra Horsens Kommunes Service og Beredskab.

Hvis uheldet er ude, og dit barn f.eks. bliver forbrændt eller får noget galt i halsen, er det rart at vide, hvordan du bedst håndterer situationen. Medarbejdere fra Horsens Kommunes Service og Beredskab vil i et oplæg informere om, hvordan du behandler småskader i hjemmet. De vil desuden introducere de mest gængse børnesygdomme samt demonstrere livreddende førstehjælp og redning af børn og babyer.

Oplægget er ikke et decideret førstehjælpskursus, men et infomøde, der er særligt tilpasset småbørnsforældre, og som tager fat på de problematikker, småbørnsforældre skal være forberedt på.

For at sikre det bedste udbytte af foredraget, er publikumsantallet meget begrænset.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 20 kr. på en voksenbillet til dette oplæg? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.