Fyrtøjet

Søndag den 07/11/2021 13:00

Alle Teaterforeningen Horsens forestillinger til sæson 2021-2022 starter i salg tirsdag den 6. april kl. 10.00.

Historien om hvordan bedstefar fik prinsessen og kongeriget – en omskrivning af H. C. Andersens ”Fyrtøjet”.

En musikalsk forestilling for børn om ensomhed, kærlighed, fantasi og hittepåsomhed med sang og musik på alskens instrumenter.

Da Emma var lille, elskede hun at høre bedstefar fortælle. Allermest om hvordan han og bedstemor fandt hinanden for længe siden. Men da hun blev større, begyndte hun at stille spørgsmål: Var bedstefar virkelig en modig soldat? Kan det passe, at bedstemor Tove var en rigtig prinsesse? Fik bedstefar faktisk hjælp af tre store hunde? Og hvad er det nu egentlig et fyrtøj er?

Bedstemors version af historien var lidt anderledes, og som tiden gik, holdt Emma op med at tro på bedstefars skrøner. Nu har bedstefar mistet lysten til at fortælle eventyr, for han er blevet alene og savner bedstemor. Emma har sine egne problemer, men hun prøver at få bedstefar til at fortælle sine historier igen for at give ham humøret tilbage. Måske er der også hjælp at hente for hende i eventyret om Fyrtøjet.

Opera for børn fra 4 år.

Producent: Figaros
Tekst: Birgitte Holt Nielsen
Musik: Branko Djordjevic
Iscenesættelse, scenografi og kostumer: Hans Dueholm
Dukker/masker: Kirsten Victoria Lind
Medvirkende: Hans Dueholm, Mariann Mikkelsen, Branko Djordjevic (accordeon og electronica)
Plakat og animation: Trine Dueholm

Husk at du kan købe billet til 4 af teaterforeningens forestillinger og opnå abonnementspris.
Vidste du, at du desuden som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 50 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem
 her.