• Priser
  325 - 425 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  08/02/2019 21:30
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Det gode Selskab – Show Nr. 2

08/02/2019 21:30

Hvam og Øgendahl er en kombination, man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Minus og minus giver dog som bekendt plus, og sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100 % videnskabelig uredelighed.

Frank Hvam udtaler, at ”vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver en del at snakke om… og en del at være bange for.” Mick Øgendahl tilføjer: ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.”

Mick slutter af med denne advarsel: ”Det er et show, hvor man skal regne med at have ekstra bukser med… eller acceptere at sidde i voksenble. Kort sagt: Det bliver pissesjovt.”

Det Gode Selskab

Uhhh… Så skete det !!! Endelig er det officielt…. Jeg har haft det som en pige, der skulle holde på en hemmelighed. Ulideligt… Umenneskeligt… ja, nærmest umuligt. Glæder mig som en lille hund, hvor ejeren gør klar til at kaste pinden… Der logres… for det kan kun blive sjovt!!! #detgodeselskab

Posted by Mick Øgendahl on Monday, October 23, 2017