• Priser
  165 - 295 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  03/12/2018 20:00
 • Kategori
  Teaterforeningen HNT
 • Arrangør
  Teaterforeningen HNT

Haabet

03/12/2018 20:00

OBS: Forestillingen Haabet er rykket fra kl. 19.30 til kl. 20.00. Forestillingen forventes færdig omkring kl. 22.00. Har du købt billet før den 7/11, er starttiden angivet til kl. 19.30 på din billet – billetten gælder stadig, selvom klokkeslættet er ændret.

Året er 1787. Fregatten Haabet stævner ud på en fatal sejlads, der skal bringe slaver fra Guldkysten i Afrika til de danske sukkerplantager i Caribien. Undervejs udbryder der mytteri, og en række menneskeskæbner bliver ændret for altid.

Haabet er baseret på Mich Vraas roman, som skildrer slavehandlen i al dens gru i årene 1787 til 1825. En fortælling, der rummer både ondskab og kærlighed, frygt og ikke mindst håb. Hovedpersonernes korrespondancer, dagbogsoptegnelser og logbøger flettes sammen med virkelige, historiske dokumenter for tilsammen at danne en rørende og tankevækkende, spændende og barsk historie.

Haabet er produceret af Teatret Møllen og har Thomas Jacob Clausen Rønne, Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Ole Sørensen, Marie Lydie Melono Nokouda og Sheba Nana Mikkelsen Hunter på rollelisten. Stykket anbefales fra 15 år.

Stykket har fået fremragende anmeldelser, bl.a. med 6 stjerner i Jyllands-Posten og 5 stjerner på ISCENE.

Producent: Teatret Møllen
Instruktør: Rasmus Ask Aagaard-Andersen
Scenograf: Laura Rasmussen
Forfatter: Mich Vraa
Dramatiker: Brian Wind-Hansen
Medvirkende: Thomas Clausen Rønne, Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Ole Sørensen m.fl

*Ved køb af min. 4 teaterforestillinger kan du købe til abonnementspriser.