• Priser
  80 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 21/10/2022 19:30 - Lørdag den 22/10/2022 16:00
 • Kategori
  Teater
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater, Komediehuset & platform K

Hamlet

Fredag den 21/10/2022 19:30 - Lørdag den 22/10/2022 16:00

At være eller ikke at være – en udødelig klassiker. Historien om den danske prins, der mister sin far og ser sin mor gifte sig med farens bror (og morder?) er kendt og elsket over hele verden. Og med god grund. Den rummer både intriger, ulykkelig kærlighed og dramatiske overraskelser. Den er blevet fortolket et utal af gange – og nu bliver den det igen, når Komediehuset, Platform K og Horsens Ny Teater går sammen om at opsætte klassikeren i skolernes efterårsferie.

”Projekt 42” er en videreudvikling af ”Sommerproduktionen” – et forrygende uge-forløb for landets unge talenter indenfor drama og musik.

Spillestilen bliver en underholdende blanding af action, drama og billedmættede scenarier – alt sammen blandet op med moderne og episk livemusik

Op til 40 skuespillere og et 10 mands stort liveband skaber sammen med instruktøren og kapelmesteren, samt lys- og lyddesignerene forestillingen på blot en uge i Horsens ny Teaters flotte teatersal.

Manuskriptet er selvfølgelig skrevet og gennemarbejdet på forhånd af instruktøren, men størstedelen af skuespillerne og musikerne kender ikke hinanden, da der er hentet folk ind fra HELE landet til produktionen!

Forestillingen kan ses af voksne og børn fra 8 år og op.

Projekt 42 bliver til virkelighed med støtte fra Horsens Kommune, Insero, Fam. Hede Nielsens Fond og Statens Kunstfond. Tusind tak!