• Pris
  200 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Lørdag den 23/09/2023 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Hits på Stribe med Bomles venner og Snags

Lørdag den 23/09/2023 20:00

Bomles Venner & The Horsens Horns

Danmarks Hyggeligste og ældste Bamse-kopiband!

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med. Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles Venner!

På de originale indspilninger med Bamses Venner er der ofte benyttet blæsere for at give musikken ekstra dybde og flere nuancer. Med The Horsens Horns (trompet, saxofon, trombone) tilføres ikke alene mere dybde og fylde – med blæsersektionen opnås i høj grad et endnu mere autentisk lydbillede i forhold til de originale arrangementer. Desuden er der altid ekstra fest både på og foran scenen, når The Horsens Horns blæser igennem!

SNAGS er et konceptband fra Horsens, der spiller de største hits fra Poul Krebs, Michael Falch og Gnags.

Vi ved, I kender sangene, derfor sørger vi for, at der bliver tilført et ordentlig skud god stemning, fest og fællessang! I kan derfor se frem til at høre sange som “Mr. Swing King”, “Sådan Nogen Som Os” & “Mød Mig i Mørket”, når vi går på scenen!