• Priser
  180 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 20/02/2022 11:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Hr. Skægs hotel

Søndag den 20/02/2022 11:00

Hr. Skæg har åbnet sit helt eget hotel, og det tager han med på turne rundt i hele Danmark. På et hotel møder man mennesker fra hele verden, og det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af, at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

Det handler om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Man lærer bedst, når man har det godt, og showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid at opdage, at man kan mere, end man tror, og i Hr. Skægs Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.

Sammen med sin makker Vinter, har Hr. Skæg lavet en serie spritnye sprogsange, som selvfølgelig indgår i showet. Så er du mellem 2 og 99 år og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show, som du ikke bør gå glip af.

Velkommen til Hr. Skægs Hotel!

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 20 kr. på en børnebillet til showet her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.

Dette arrangement er rykket til denne nye dato. Har du en billet til den oprindelige dato gælder den i stedet til denne nye dato.