• Pris
  280 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 16/10/2021 21:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater & Panduro Management

HUGORM

Lørdag den 16/10/2021 21:00

Danmarks nyeste kultband HUGORM er klar til at indtage scenen med sange, der rummer både satiriske elementer, eftertænksomhed og ikke mindst håb. Glæd dig til sange som” Folk skal bare holde deres kæft”, ”Pottemanden” og” Kong Alkohol”.

I 2020 har HUGORM fået deres gennembrud og formået, at starte en livekarriere med alle odds imod sig. Hugorm bryder med formatet og leverer sikre og bomstærke præstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front, og sammen med sine to musikalske legekammerater Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm har de en fantastisk dynamik, når sangene fra debutalbummet “KOM VI FLYGTER” udføres live.

”… vi glæder os bare som små sultne svin til at fortsætte touren i 2021. Hvordan verden vender, og hvad man må på spillesteder til marts, ved vi ikke. Men vi ved, at vi er klar på det hele, og at vi kommer til at lægge publikum ned, lige meget om de så står eller sidder.”

Bandets stærke livekoncerter er heller ikke gået anmelderne forbi, så der er både store forventninger og et godt grundlag for 2021 koncerterne.

“Det er simpelthen genialt, intet mindre” – GAFFA (5 stjerner)

”Et koncertformat, som er et yderst giftigt bekendtskab. Ikke mindst fordi Kvamm er så forbasket dygtig på en scene” – Fyens Stiftstidende (5 stjerner)