• Priser
  230 - 250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  18/04/2020 14:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Hula Hop Fitness med Miss Mia – for voksne

18/04/2020 14:00

Hula hop workshop med Miss Mia for begyndere (voksne).

Vil du i timeglasform på en super sjov måde?

På workshoppen lærer du ikke blot at hula hoppe, men også at udføre en lang række flotte og imponerende hula hop-tricks, alt imens du får super effektiv motion.

Vi træner med ringe i de rigtige voksen-størrelser, så fortvivl ej hvis du ikke tidligere har kunnet hula hoppe med en børnering. Miss Mia skal nok hjælpe alle deltagere godt igang! Desuden introduceres workshop-deltagerne til tricks med minihoops. Alle deltagere kan låne en hula hopring, men det er også muligt at tilkøbe en hula hopring sammen med billetten.

Skynd dig at tage din veninde, kollega, datter, bedstemor med til en med garanti sjov og snurrende hulahop-eftermiddag!

Miss Mia er Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle hula hop-performer og instruktør med mere end 14 års erfaring med shows og undervisning af hula hop’ere i alle aldre fra 4-92 år. Hun har udgivet en træningsvideo og hula hoppet i bla Aftenshowet, Go’ Morgen Danmark, Ramasjang, div indsamlingsshows på en lang række teaterscener, festivaler, kulturhuse og spillesteder i ind – og udland – bl.a. i Las Vegas, Californien og Nashville.

Mia er desuden uddannet personlig træner, kostvejleder og MA i medievidenskab og BA i Teatervidenskab og Performance-studier fra Københavns Universitet.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 20 kr. på en voksenbillet til fitness workshoppen? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.