• Priser
  80 - 100 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  18/04/2020 10:00
 • Kategori
  Børn / Familie
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Hula Hop sjov med Miss Mia – 2-5 år

18/04/2020 10:00

Hula Hop Sjov med Miss Mia for mindre børn (2-5 år).

Her er workshoppen for de allermindste hula hop’ere, der endnu ikke rent motorisk kan lære at hula hoppe om maven – men som til gengæld kan lære et væld af sjove tricks af Danmarks hula hop-dronning Miss Mia. Alle deltagere kan låne hula hopringe og behøver altså ikke at medbringe en selv.

Vi skal bla. bygge store slotte med tårne(!) af hula hop-ringe, lege snurrende skægge lege – ligesom Miss Mia vil fortælle historier og vise et flot hula hop-show med maange ringe!

Miss Mia er Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle hula hop-performer og instruktør med mere end 14 års erfaring med shows og undervisning af hula hop’ere i alle aldre fra 2-92 år. Hun har udgivet en træningsvideo og hula hoppet i bla Aftenshowet, Go’ Morgen Danmark, Ramasjang, div indsamlingsshows, på en lang række teaterscener, festivaler, kulturhuse og spillesteder i ind – og udland – bl.a. i Las Vegas, Californien og Nashville.

Bemærk at voksne ikke behøver en billet for at overvære workshoppen i salen.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 20 kr. på en børnebillet til workshoppen? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.